در این پروژه چهار دهانه آسانسور در قسمت لابی همکف وجود داشت که از دو طرف ورودی داشت که به علت تغییر نقشه قرار شد یکطرف آن مسدود گردد.
برای اتصال سازه بتنی جدید با سازه بتنی قدیمی باید از روش کاشت میلگرد با انکر شیمایی استفاده کرد به همین علت در این پروژه عملیات کاشت میلگرد صورت گرفت.
بدین صورت که در فاصله های بیست سانتی متر برای کاشت میلگرد ۱۶ بوسیله دریل سوراخی به قطر ۲۰ میلیمتر و عمق بیست سانتیمتر در کف و سقف دهانه و همچنین طرفین انجام شد تا بتوان شبکه کامل میلگرد را بهم ببافند.
قطر سوراخکاری در اینجا ۴ میلیمتر بزرگتر از قطر میلگرد ایجاد شده که بین بدنه سوراخ و میلگرد چسب کاشت دو جزئی رزین اپوکسی کامل احاطه کند.
بنا به نظر کارفرما از چسب هیلتی RE100 HLT استفاده شد.
روش کاشت میلگرد هم بدین صورت است که بنا به سایز میلگرد سوراخی بزرگتر از سایز میلگرد (بین ۴ تا ۶ شماره ) ایجاد کرده به عمق حدود ده برابر سایز میلگرد طبق جدول کاشت.
مثلا برای میلگرد ۱۶ میلیمتر عمق ۱۶ کافی است که میتوان تا بیست هم انتخاب کرد بعد از اتمام دریل کاری و سوراخکاری با فرچه بدنه سوراخ رو تمیز میکنیم و بعد بوسیله پمپ باد داخل سوراخ را باد میگیریم تا سوراخ عاری از گرد و غبار شود عمل فرچه و باد انجام می دهیم و بعد از آن دو سوم یا هفتاد درصد سوراخ را بوسیله گان مخصوص تزریق چسب هیلتی RE100 پر میکنیم و میلگرد به صورت چرخشی وارد سوراخ میکنیم.
همچنین، اگر نیاز به دریل برای این کار دارید، اجاره دریل از گروه ساختمانی ابزارکده میتواند یک گزینه مقرون به صرفه باشد. با اجاره دریل، میتوانید بدون نیاز به خرید ابزارهای گرانقیمت، به تجهیزات باکیفیت دسترسی پیدا کنید و کارهای خود را به راحتی و با هزینه کمتر انجام دهید.
زمان تنظیم میلگرد در سوراخ برای چسب هیلتی RE100 حدود ۲۰ دقیقه
زمان گیرایی چسب و آمادگی میلگرد برای رفتن زیر بار حدود ۱۲ ساعت است.
برای مشاوره رایگان در زمینه کاشت میلگرد با ما تماس بگیرید 09126080038
خدمات انجام شده :کاشت میلگرد
زمان انجام پروژه :سال ۹۷
مکان پروژه :تهران – پروژه پرشین پارک
اجاره هیلتی در مناطق مختلف تهران مثل مناطق شرق، شمال تهران، جنوب تهران و به ویژه اجاره هیلتی غرب تهران در ابزارکده مرجع کرایه انواع هیلتی در تهران
بیشتر بخوانید
۵ روش کارآمد برای کاهش هزینههای ساخت و ساز بدون کاهش کیفیت
تکنیکهای نوین در بهینهسازی مصرف انرژی در ساختمانسازی
استفاده از تکنولوژیهای جدید در صنعت ساختمان: از چاپ سهبعدی تا هوش مصنوعی