فهرست مطالب
قیمت کاشت میلگرد
همانطور که در مقاله ی گذشته گفته شد کاشت میلگرد عملیاتی است جهت جایگذاری میلگرد با هر سایز و هر عمقی در بتن به گیرایش رسیده به دلیل اعمال تغییرات در سازه بتنی.
جهت تقریب و تعیین قیمت کاشت میلگرد و برآورد هزینه ی آن ابتدا می بایست نحوه ی انجام آن را به دقت بیان کنیم تا به طور کامل متوجه آن شویم که مصالح مورد نیاز جهت کاشت میلگرد چیست، چه مقدار از آن ها لازم است و در صورت سپردن آن به پیمانکار چه هزینه ای برایمان دربر خواهد داشت.
ابزار و مصالح مورد نیاز جهت کاشت میلگرد:
- دریل یا دستگاه مغزه گیر
- آرماتور یا بولت
- چسب کاشت میلگرد
- برس سیمی
- دمنده
- تجهیزات ایمنی
بنابراین متوجه شدیم جهت انجام کاشت میلگرد به چه مصالحی نیاز داریم. قیمت هر یک از این تجهیزات با توجه به کاربرد و حجم کاشت ممکن است متغیر باشند. حال در ادامه روند کاشت میلگرد را با یکدیگر تشریح می کنیم تا به درک درستی از عوامل تاثیر گذار بر برآورد هزینه ی کاشت میلگرد برسیم.
مراحل اجرای کاشت میلگرد:
- سوراخکاری بتن به وسیله ی دستگاه کرگیر و یا دریل برقی
- پاکسازی سوراخ حفر شده به وسیله برس سیمی و دمنده
- تزریق چسب وملات کاشت میلگرد
- نصب آرماتور
جهت مشاوره رایگان و دریافت قیمت کاشت میلگرد با ما تماس بگیرید 09126080038
اجاره هیلتی در مناطق مختلف تهران مثل مناطق شرق، شمال تهران، جنوب تهران و به ویژه اجاره هیلتی غرب تهران در ابزارکده مرجع کرایه انواع هیلتی در تهران
هزینه ی کاشت میلگرد در تهران:
توجه به نوع نیاز ما به کاشت میلگرد در یک پروژه ی عمرانی، اصلی ترین عامل در تاثیر گذاری بر روی هزینه ی کاشت میلگرد می باشد.
اینکه قصد ما از کاشت میلگرد آیا سازه ای است؟ مانند افزودن کنسول به تیر بتنی جهت برخورداری از بالکن و یا جابجایی ستون بر روی فنداسیون بتنی با توجه به تغییرات نقشه ی اجرایی؟ و یا کاشت میلگرد ریشه بر روی ستون جهت امتداد بخشیدن به ستون ساختمانی، و یا اینکه قصد ما از کاشت میلگرد غیر سازه ایست، مانند نصب صفحه پلیت فلزی جهت اتصال تیر های برقی بر فنداسیون بتنی….
اینکه کدام یک از کاربری های فوق مد نظر مهندسین عمرانی باشد روند کاشت میلگرد نیز به طور کلی تغییر خواهد کرد چون همانطور که می دانیم دقت نظر و حساسیت بسیار بالاتری را باید در مورد کاشت میلگرد جهت کاربری سازه ای داشته باشیم پس هم سایز میلگرد تغییر خواهد کرد هم عمق کاشت هم نوع چسب کاشت میلگرد.
نکته: چسب های کاشت میلگرد بر پایه رزین اپوکسی جهت کاشت میلگرد با کاربری سازه ای پیشنهاد می گردد.
در مرحله ی بعدی می باست بتن موجود را مورد بررسی قرار دهیم، آیا بتن ترک دارد و یا بدون ترک است، مقاومت فشاری و برشی بتن چه مقدار می باشد، فاصله کاشت از لبه ی آزاد بتن چقدر است و همچنین از مقدار و محل میلگردهای مدفون در داخل بتن آرمه نیز باید مطلع شویم.
یکی از مراحل اصلی کاشت میلگرد سوراخ کاری بتن است. اگر تراکم میلگرد در محل کاشت میلگرد مورد نظر بالا باشد دیگر نمی توان با دریل بتن را حفر کرد بنابر این می بایست بتن با دستگاه کرگیر و یا مغزه گیر سوراخ شود. پس همین عامل در برآورد هزینه ی کاشت میلگرد تاثیر گذار است زیرا هزینه ی کاشت میلگرد با دستگاه کرگیر بالاتر می باشد.
مرحله ی بعدی تعیین عمق کاشت میلگرد است. جهت انجام این مهم ابتدا باید طول مهاری میلگرد را بدست آوریم. تعیین طول مهاری میلگرد و همچنین مشخص کردن قطر میلگرد و حفره بر عهده مهندس طراح مقاوم ساز می باشد.